Programma zondag 15 december

Iemand zin in gevarieerd theater? In een ongedwongen sfeer kijken en luisteren naar vier artiesten. Drankje in de buurt. Nootje erbij. Laat je verleiden in het Theatercafé Leiden. Zondag 15 december zijn we er weer. Kom je ook?

Op het podium verschijnen deze middag Sophie van Bree, een jonge, getalenteerde singer-songwriter die graag podiumervaring opdoet. Het kan bij ons. Fabian Franciscus vuurde zijn grappen al af op verschillende, bekende podia in Nederland. Deze keer laat hij óns lachen. Na een korte pauze (je bent welkom aan de bar) gaan we op een leuke manier de diepte in met Joz Knoop. Een poëet die zijn gedichten graag deelt met zijn publiek. Aan het eind gunt Gideon Roggeveen je een kijkje in zijn kleurrijke columns en gedichten. Daarna heffen we graag nog een glas. We sluiten dan immers het Theatercafé-jaar af. Om het Theatercafé Leiden in leven te houden vragen wij na afloop een vrijwillige bijdrage. U betaalt immers geen entree. De deuren gaan open om 14:30 uur.

Theatercafé Leiden
Zondag 15 december
Aanvang: 15:00 uur
Scheltema, Marktsteeg 1, Leiden

In januari 2014 is er, vanwege het Leids Cabaret Festival, geen Theatercafé Leiden. We komen terug op zondag 16 februari 2014.
Maar eerst dus zondag 15 december. Wees welkom!

Fabian Franciscus

Fabian Franciscus, stand-up comedian

 Geef een reactie